banner_overzicht_desktop belle_epoque
Laatste nieuws

bloem_epoque

belle_epoque
Laatste nieuws

banner_jeugd2

bloem_epoque

Navarra te gast bij NPO2 Podium Witteman
Op zondag 27 januari jl. was het Navarra String Quartet te gast bij NPO2 Podium Witteman. U hoort de mooie Sarabande van de Russische componist Felix Blumenfeld uit de bundel 'Les Vendredis'. Luister naar vijf minuten prachtige muziek!


© NPO2 Podium Witteman  

Slotconcert op NPO Radio4
Het slotconcert op zondagmiddag wordt opgenomen door NPO Radio4.

Concertdata Navarra String Quartet in Nederland
zaterdag 16/2 Tindalvilla Bussum, meer info »
zondag 17/2 Podium Klassiek Eindhoven, meer info »

Bariton Henk Neven op zondagmiddag
We zijn bijzonder verheugd de bariton Henk Neven te kunnen uitnodigen voor het Weesp Chamber Music Festival 2019. Hij zingt tijdens het festival op zondagmiddag in het slotconcert Au Revoir »

De bariton Henk Neven is één van de meest bevlogen liedvertolkers van zijn generatie. In 2011 ontving hij de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Ministerie van OCW aan een musicus werkzaam in de klassieke muziek wordt uitgereikt. Hij zong in operahuizen als Opéra National de Paris en De Nationale Opera. Hij werkte voorts met orkesten en ensembles zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, BBC National Orchestra, Radio Filharmonisch Orkest, Combattimento Consort Amsterdam en de Nederlandse Bachvereniging. Hij trad op in het Festival Oude Muziek in Utrecht, de Operadagen Rotterdam en het Gergiev Festival. Tot zijn hoogtepunten behoren concerten in het City of London, optredens voor de BBC Proms en recitals in de Beurs van Berlage in Amsterdam en het Musée d'Orsay in Parijs.

Tenor César Arrieta op vrijdagavond en zondagochtend
We zijn vereerd de tenor César Arrieta te kunnen uitnodigen voor het Weesp Chamber Music Festival 2019. Hij zingt tijdens het festival op het vrijdagavondconcert Violin dans le Soir »  en het zondagochtendconcert Salon de Paris »

cesar_arrieta_org
Klik op de foto voor een uitvoering van Un'aura amorosa van W.A. Mozart

De tenor César Arrieta, geboren in Venezuela, studeerde op het Queen Sophia College of Music in Spanje bij de tenor Ryland Davies. Hij heeft masterclasses gevolgd bij befaamde zangers zoals de tenor Tom Krause. Hij zong in meer dan dertig steden in Spanje en verder in Amsterdam, Riga, Lissabon en Verona.stichting Chamber Music Weesp
organisatie@wcmf.eu
KvK 64243095
Triodosbank Zeist
NL26 TRIO 0212 1771 76
ANBI gegevens
logo cmw
wcmf.eu
© 2015-2019
Vrienden
Zilveren Vrienden
Gouden Vrienden
nieuwsbrief
privacyverklaring
bezoekersvoorwaarden