Weesp Chamber Music Festival 2018
een jubileum met groot elan!
karin strobos
Karin Strobos
vrijdagavond 13 april
"We kijken terug op een bijzonder succesvol festival: prachtige concerten, volle zalen en enthousiaste bezoekers, die vooral de sfeer en de organisatie van het festival erg hebben gewaardeerd.

In deze nieuwsbrief geven we u een korte terugblik van wat er te beleven en te horen was. Maar uiteindelijk is het de ervaring van de concerten die we bij ons houden, die is onvergetelijk."

navarra string quartet
Navarra String Quartet
zaterdagavond 14 april
"Wij danken het Navarra String Quartet en andere internationale musici. Verder ook de sponsoren, de winkeliers, de vele vrijwilligers, de bakkers van Weesp en de gastgezinnen. Zij allen maakten het festival tot een groot feest!" - Ria van der Giessen, voorzitter organisatie WCMF
birthe blom
Birthe Blom
zondagmorgen 15 april
grand finale
Grand Finale
zondagmiddag 15 april
Veel nieuwe Vrienden
We mochten dit keer een flink aantal nieuwe Vrienden verwelkomen, die op een royale wijze ons festival steunen. Als uiting van onze grote dank ontvangen deze Vrienden in de toekomst een uitnodiging voor een huisconcert of een ander evenement.
Fotorapportage
Van het festival is een prachtige fotorapportage gemaakt. Bekijk de foto's en proef nog even de sfeer van de festivaldagen.
Foto's 2018
Jeugdprogramma
Ook voor de jeugd was er veel te beleven, met o.a. Ricciotti Ensemble, Nederlands Jeugd Strijkorkest, High Tea, Muziek op Schoot, Open Podium, Ontdek je instrument en Carillonconcert.
riciotti2
Ricciotti Ensemble
zaterdagmiddag 14 april
njso
Nederlands Jeugd Strijkorkest
zaterdagmiddag 14 april
Om jonge kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek, waren er voor de leerlingen van de Weesper basisscholen twee leuke en spannende voorstellingen in de Van Houtenkerk.
scholenproject de Ring
Scholenproject 'De Ring'
maandagmorgen 9 april
groep 6 en 7 basisscholen Weesp
educatieproject Carnaval
Educatieproject 'Carnaval'
maandagmiddag 9 april
groep 3 en 4 basisscholen Weesp
Nieuwe festivaldata bekend
Inmiddels kijken wij als organisatie alweer vooruit naar het festival in 2019. Noteert u alvast in uw agenda:
21 t/m 24 maart 2019
Reactie van een enthousiaste bezoeker
"Als vriend van Chamber Music Weesp en kamermuziekliefhebber wil ik het organisatieteam en de uitvoerende musici van harte dank zeggen voor dit vijfde Weesp Chamber Music Festival. Een vierdaagse muziekmarathon met de veelzijdige gigant Franz Schubert als hoofdpersoon (een uitstekende keuze!)..." - Jan Overduin    lees de volledige tekst »
Vacature festivalteam
Ter voorbereiding van het komende festival in 2019 zoeken wij versterking van ons festivalteam. Heb je ervaring met publiciteit, fondswerving en social media? Dan ben je van harte welkom in ons team. Voor meer info neem contact op met:
Ria van der Giessen  organisatie@wcmf.eu  tel. 06 - 4541 0729
Wilt u Navarra Nieuws niet meer ontvangen? U kunt zich hier afmelden.
wcmf.eu
weespchambermusicfestival.nl
© 2014-2018
stichting Chamber Music Weesp
KvK 64243095
culturele ANBI-status
logo stichting